WHITE BLOOM

Beauty&Lifestyle

Ajankohtaista

07.12.2023

Ylellisiä Brändiuutuuksia - lescarf, By TiMo & Weekend Max Mara

Screenshot 2023-11-13 23.46.47.png

Tahdomme White Bloomissa tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja palveluja, siksi olemme iloisia saadessamme esitellä teille kolme upeaa tulokasta. Kyseiset luksusbrändit sopivat täydellisesti naisille, jotka arvostavat tyyliä, laatua ja yksilöllisyyttä. Nämä brändit ovat Weekend Max Mara, lescarf ja by TiMo

Tässä julkaisussa esittelen lyhyesti merkkien taustaa, sekä tyyliä, ja toivon, että innostut niistä yhtä paljon kuin minä!
Screenshot 2023-12-07 00.12.10.png
lescarf
lescarf on ruotsalainen brändi, joka perustettiin vuonna 2018 Natalie Karlssonin ja Karin Bylundin toimesta. Brändin filosofia on luoda ajattomia, tyylikkäitä ja eksklusiivisia huiveja, jotka sopivat kaikkiin vuodenaikoihin ja asuihin.
Suunnittelussa yhdistyvät minimalistinen skandinaavinen estetiikka ja pariisilainen luksus.

Huivit ovat 100 % silkkiä ja niissä on käsin rullatut reunat.
Käyttötapoja on useita; voit sitoa huivin klassisesti kaulallesi, koristeeksi hiuksiin tai päälaelle, ripustaa laukkuusi tai käyttää bandeau-toppina. Loistava lahjaidea ja pitkäikäinen aarre, jota rakastetaan vuosi toisensa jälkeen.

by TiMo
Screenshot 2023-12-06 23.40.35.png
Norjalainen by TiMo yhdistää suunnittelussaan modernin romantiikan ja ajattoman designin. Brändi perustettiin vuonna 2004 Tine Mollattin toimesta. Brändin mallistot huokuu vintagemuodin estetiikkaa ja vaatteet ovat tehty huolella ja harkiten.

Merkki käyttää kestävästi tuotettuja kankaita ja eettisiä valmistusmenetelmiä, ja se on sitoutunut luomaan positiivista muutosta muotialalla, joten voit olla varma, että vaatteesi ovat ystävällisiä sekä sinulle että ympäristölle ♥

by TiMo on erityisen tunnettu kauniista mekoistaan, jotka henkivät boheemia tunnelmaa. Mallistoissa yhdistyy erikoissuunnitellut kuosit, upeat väriyhdistelmät ja naiselliset leikkaukset.

By Timon vaatteet ovat kuin taidokkaita maalauksia, ja niissä yhdistyvät laatu, tyyli ja vastuullisuus.
WeekendMaxMara02.jpg

Weekend Max Mara

Weekend Max Mara on italialainen muotitalo, joka on osa Max Mara -konsernia. Se perustettiin vuonna 1984, ja sen tavoitteena on tarjota naisille rentoja, mutta elegantteja vaatteita, jotka sopivat niin toimistolle, illalliselle, kuin viikonloppumatkallekin.
Vaatteissa yhdistyy skandinaavinen minimalismi ja pariisilainen ylellisyys, jotka yhdessä muodostavat ajattomia ja monikäyttöisiä asuja, heijastaen käyttäjänsä persoonallisuutta. 

Brändin tunnusmerkkejä ovat laadukkaat materiaalit, kuten silkki, villa ja nahka, sekä erityisesti suunnitellut printit ja värit. 
WeekendMaxMara02 (1).jpg

Toivottavasti pidit lukemastasi, ja haluat tulla tutustumaan brändeihin lähemmin liikkeessämme. 

Tervetuloa! 💕

PS. Season Sale on alkanut verkkokaupassa, sekä myymälässä! Pääset tästä klikkaamalla tekemään huippulöytöjä esimerkiksi Andiatalta, By Malene Birgeriltä ja muilta ihanilta brändeiltä

White Bloom - 01:15 @ yleinen, Pukeutuminen, Lifestyle | Lisää kommentti


Posti
Puhelu
Kartta
Tietoja
Instagram