Lifestyle-myymälä Porissa

Vaatteet, sisustus ja kosmetiikka – tervetuloa liikkeeseemme Mikonkadulle!

White Bloom on laatubrändien lifestyle-myymälä Porin keskustassa Mikonkadulla. Meillä koet ihastuttavan tunnelman, joka muodostuu tarkoin valituista vaatteista, sisustustuotteista ja kosmetiikasta, sitä tärkeintä eli palvelua unohtamatta.

Henkilökohtainen, lämminhenkinen palvelu on yhtä tärkeä osa toimintaamme kuin tuotteidemme laatu. Ohesta löydät tuotemerkkimme, ja pääset tutustumaan sivuillamme myös naisten vaatteisiin sekä asusteisiin.

Meillä voit shoppailla lisäksi verkkokaupassa >>

Kauneushoitolan ajanvaraukseen pääset tästä>>>

Tervetuloa!

Katso yhteystiedot »

Merkkejä ja tuotteita

  • Vaatteissa ja asusteissa Andiata, By Malene Birger, Balmuir, Busnel, Coster Copenhagen, Dante6, Day Birger et Mikkelsen, Gauhar Helsinki, Lexington Clothing, Piro Jeans, Bukela- ja Flattered-kengät sekä Corlin Eyewear-aurinkolasit. Koruja meiltä löytyy seuraavilta merkeiltä: A Beautiful Story, Caroline Svedbom, Pernille Corydon ja Edblad.
  • Kosmetiikassa käytössämme ovat medikaalisen tason iS Clinical, Italiainen Spa-brändi [comfort zone] ja kaupunki-iholle ideaali Skin Regimen. Myymälässä on saatavilla myös ekosertifioitua Massadaa, sekä kotimaista Henua Organics- ihonhoitotuotteita. 
  • Sisustuksessa Lexinton Home -kodintekstiilit, Balmuir-huonetuoksut, Malia-huonetuoksut ja Ester & Erikin käsintehdyt kynttilät, Ernst-sisustustuotteet & astiat ja Ståhl Ceramics-astiastot sekä Stoff Nagel- kynttilänjalat.
  • Muut, kuten Washologi-tekstiilien pesu- ja hoitotuotteet!

Tulethan lifestyle-myymäläämme ihastumaan ja tekemään hyviä hankintoja sekä itselle että lahjaksi!

Kysy lisää tuotteista tai hoidoista »