Lifestyle-myymälä Porissa

Vaatteet, sisustus ja kosmetiikka – tervetuloa liikkeeseemme Mikonkadulle!

White Bloom on laatubrändien lifestyle-myymälä Porin keskustassa Mikonkadulla. Meillä koet ihastuttavan tunnelman, joka muodostuu tarkoin valituista vaatteista, sisustustuotteista ja kosmetiikasta, sitä tärkeintä eli palvelua unohtamatta.

Henkilökohtainen, lämminhenkinen palvelu on yhtä tärkeä osa toimintaamme kuin tuotteidemme laatu. Ohesta löydät tuotemerkkimme, ja tutustu sivuillamme myös naisten vaatteisiin, asusteisiin sekä miesten vaatteisiin.

Meillä voit shoppailla lisäksi verkkokaupassa >>

Tervetuloa!

Katso yhteystiedot »

Merkkejä ja tuotteita

  • Vaatteissa ja asusteissa Andiata, By Malene Birger, Balmuir, Busnel, Coster Copenhagen, Dante6, Gauhar Helsinki, Lexington Clothing, Piro Jeans, Bukela-kengät ja A Beautiful Story -korut.
  • Kosmetiikassa Patyka-luonnonkosmetiikka, Diego della Palma, kotimainen Henua Organics ja RVB The Lap -värikosmetiikka. 
  • Sisustuksessa Lexinton Home -kodintekstiilit, Balmuir-huonetuoksut, Malia-huonetuoksut ja Ester & Erikin käsintehdyt kynttilät.
  • Muut, kuten Haupt Lakrits -lakritsit!

Tuotevalikoima vaihtelee hieman myymälöittäin. Esimerkiksi Ester & Erik, Haupt Lakrits ja laajempi kosmetiikkavalikoima on saatavilla Mikonkadulta, josta löytyy myös kauneushoitola, jossa teemme hemmottelevia kasvo- ja jalkahoitoja.  

Tulethan lifestyle-myymälöihimme ihastumaan ja tekemään hyviä hankintoja sekä itselle että lahjaksi!

Kysy lisää tuotteista tai hoidoista »