White Bloom Hoitola

Anna hetki aikaa itsellesi tai lahjaksi - White Bloomin kauneushoitola Porissa tarjoaa hemmottelevat kasvohoidot, vartalohoidot ja jalkahoidot.

Lämpimästi tervetuloa asiakkaaksi - VARAA AIKASI TÄSTÄ

 

 

HINNASTO

OxyGeneo

Ihon kuorinta, hapetus ja vaikuttavien aineiden imeytys – kaikki yhdellä kertaa!
OxyGeneo hakee inspiraationsa luonnon kuumista lähteistä, joiden tiedetään edesauttavan  ihon hapettumista. Jäljittelemällä tätä ilmiötä OxyGeneo hyödyntää kehon luonnollisia mekanismeja ja tarjoaa iholle samanaikaisesti kolme tehokasta käsittelyä yhdellä hoitokerralla.

Valittavana on kolme hoitovaihtoehtoa eri ihotyypeille: tasapainottava ja puhdistava
BALANCE, kirkastava ja uudistava ILLUMINATE sekä ravitseva ja ihon nuorekkuutta
lisäävä REVIVE. OxyGeneo-hoito sopii kasvoille, kaulalle, dekolteelle ja käsille.

OxyGeneo Illuminate Vitamin C kasvohoito 75 min 95 €

Ihoa uudistava ja kirkastava hoito, tasoittaa ihon väriä.

OxyGeneo Hydrate Spirulina kasvohoito 75 min 95 €

Kuivaa ja väsähtänyttä ihoa kosteuttava sekä elvyttävä hoito. Jättää ihon virkistyneeksi,
pehmeäksi ja täyteläiseksi.

OxyGeneo Revive hoito 75 min 95 €

Hoito virkistää väsynyttä ihoa, siloittaa hienoja juonteita ja 
parantaa kokonaisvaltaisesti ihon ulkonäköä ja rakennetta.

OxyGeneo Balance 75 min 95 €

Tasapainottava hoito rasvaiselle iholle. Puhdistaa ja rauhoittaa ihoa.
Saa ihon näyttämään kauniin tasaiselta.

OxyGeneo + TriPollar RF Ihon happikuorinta ja radiofrekvenssihoito 90 min 140 €

Kirkastava ja kevyesti kohottava hoitokokonaisuus kasvoille. Ihon
kollageenituotantoa stimuloiva hoitokokonaisuus. Tehokkain tulos saavutetaan 3-6
kerran sarjalla. Hoito ei satu, mutta iholla voi tuntua kuumotusta ja punotusta
hoidon aikana ja sen jälkeen.

Vartalohoidot

Whitebloom Signature hoito 90 min 99€

Rentouttava kokonaisvaltainen hoito. Stressiä laukaiseva, jossa hoidetaan kasvot,
selkä ja jalkaterät. Hoito on hyvä valinta myös lahjaksi.

Hieronnat

Hot Stone kuumakivihieronta 90 min 80€ / Puolihieronta 45min 65€

Kuumakivihieronta syvärentouttaa koko kehon ja laukaisee tehokkaasti lihasjännityksiä, tehostaa aineenvaihduntaa, lymfa- ja verenkiertoa nopeuttaen kuona-aineiden poistumista. Se tsapainottaa hermoston toimintaa, laukaisee stressiä.   Tässä hemmottelevassa spa-hieronnassa käytetään lämpimiä luononnon basalttikiviä, jotka ovat sileitä ja liukuvat öljytyllä iholla pehmeästi, luovuttaen samalla tasaisesti lämpöä kehoon. Hieronnan jälkeen miellyttävä tunne säilyy kehossa pitkään. Kuumakivihieronnan voit valita kahdesta vaihtoehdosta: kokovartalohieronta, jossa käydään kuumien kivien kanssa läpi koko keho tai lyhyemmän puolivartalohieronnan, jossa voidaan keskittyä yhteen tiettyyn haluamaasi alueeseen kuten selkään tai vaikka pelkkiin jalkoihin, tuoden apua juuri sinne missä kipua on.

Bambukeppihieronta 90min 80€

Bambukeppihieronta tehdään eri pituisilla ja kokoisilla öljytyillä bambukepeillä mm. painellen, rullaten sekä venyttäen lihaksia. Tämä spa-hieronta on oikea vaihtoehto sinulle, joka pidät siitä että hieronta saa myös tuntua lihaksissa hieman enemmän. Bambukeppihieronta tuokin loistavan avun esim. urheilusta kipeytyneille lihaksille. Hieronnan vaikutuksesta aineenvaihdunta kiihtyy, ylimääräinen neste lähtee poistumaan kehosta, saat lisää joustavuutta nivelille sekä lihaksille sekä rentoutusta ja helpotusta stressiin.

Imukuppihieronta 45min 50€ / 90min 90€

Imukuppihieronnassa eli kuivakuppauksessa kuppien hoitava vaikutus perustuu alipaineeseen. Kupin muodostama paine irrottaa lihaskalvon lihaksesta. Kuivakuppauksessa ei tehdä ihoon reikiä tai viiltoja vaan imukuppeja liu’utetaan öljytyllä iholla  Vaikutus on noin nelinkertainen verrattuna klassiseen hierontaan. Käsittelyn jälkeen olo on rentoutunut ja hoidettu alue tuntuu miellyttävän lämpimältä. Rentoutuneen olon lisäksi hoito on tehokasta; se mm. kiihdyttää aineenvaihduntaa sekä lymfaneste- ja verenkiertoa, poistaa kuona-aineita sekä rentouttaa lihaksia ja vähentää turvotusta.

Lymfahieronta 90 min 75€

Kasvojen lymfahieronta on rentouttava, kokonaisvaltainen hoito. Hoidettaviin alueisiin kuuluu rintakehä, kaula sekä kasvot. Lymfahieronta muunmuassa vilkastuttaa aineenvaihduntaa, edistää kehon ja mielen rentoutumista, lievittää stressiä, vähentää turvotusta ja parantaa unenlaatua. Hoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, lymfahieronnan ja ihotyypille valitun kasvonaamion.

Karvanpoistot

Lycon™ Vahaukset

Korkean tason Lycon-vahat saavat aikaan hoitavan ja asiakkaalle miellyttävän lopputuloksen. Vegaaniset ja eläinkokeettomat LYCON-vahat sopivat jopa kaikkein herkimille ihoille. Vahat saavat tuoksunsa aistillisesta aromaterapiasta. Käytännössä kivuton, hellävarainen ja verrattuna sokerointiin ei venytä eikä revi ihoa.

Hoito sisältää: Ihon puhdistuksen, desinfioinnin, vahan levityksen ja karvanpoiston, ihon puhdistuksen, ihoa rauhoittava ja kosteuttava voide ja kotihoito-ohjeet

Ylähuuli,leuka ja posket 30€ Koko kasvot 40€ Sääret 40€ Reidet 40€ Sääret ja reidet 75€ Kainalot 35€ Bikini 35€ Käsivarret 30€

Paketti 1 (Kainalot, Sääret, Bikini) 100€

Paketti 2 (Kainalot, Sääret) 69€

Geelilakkaukset 

CND Shellac™ on kestolakkaus, joka lakataan kuin kynsilakka, kestää kuin geeli ja poistetaan kuin kynsilakka. Se on hellävarainen kynsille, kynnen pintaa viilata tai vahingoiteta voimakkailla kemikaaleilla. Erinomainen tuote asiakkaille, jotka eivät jaksa odotella kynsilakan kuivumista ja eivät yrityksistään huolimatta saa kynsilakkaa pysymään päivää kauemmin kauniina kynsissään.

Shellac tarjoaa kauniin intensiivisen värin sekä huippukiillon yhdessä käsittelyssä, joka kestää 14+ päivää suojaten samalla asiakkaan omaa kynttä.  

SHELLAC™on hypoallergeeninen, eikä se sisällä formaldehydiä, tolueenia tai dibutyyliftalaattia.

Uusi Shellac geelilakkaus 60min 52€

Sisältää manikyyrin, yksivärisen CND Shellac geelilakkauksen. Huoltoväli on noin 2-3 viikkoa riippuen mm. oman kyntesi kunnosta ja kasvuvauhdista.

Huolto Shellac geelilakkaus 75min 55€

Sisältää vanhan geelilakkauksen poiston, manikyyrin ja uuden yksivärisen CND Shellac geelilakkauksen. 

Geelilakkauksen poisto 30min 25€

Geelilakkauksen poisto & manikyyri. Käsittely jättää omat kyntesi kauniiksi ja kynsinauhat siistiksi.

Varpaankynsien geelilakkaus  75min 60€

Hoito sisältää lämpimän jalkakylvyn, kynsien ja kynsinauhojen huolittelun sekä yksivärisen geelilakkauksen varpaankynsiin. Geelilakkaus on nopea ja mukava tapa saada huolitellut kynnet useammaksi viikoksi. Lakkaus tehdään vain terveisiin kynsiin.

Varpaankynsien geelilakkaus - Huolto  85min 65€

Sisältää jalkojen kylvetyksen, vanhan geelilakan poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, uuden yksivärisen geelilakkauksen, voide.

Varpaankynsien geelilakkaus - Poisto  45min 35€

Geelilakkauksen poisto sisältää jalkojen kylvetyksen, geelilakkauksen poiston ja voiteen.

Klassinen kasvohoito alk. 89 €

Hoito suunnitellaan asiakkaan ihon tarpeiden mukaan.

Jalkahoidot

Perinteinen Jalkahoito 90 min 75,00 €

Jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsienhoito, hieronta ja lakkaus + kynsilakka pullo.

Halutessasi kestävämmän lakkauksen, suosittelemme valitsemaan lisänä Shellac -kestolakkauksen + 20€ / 20min.

Jalkahoito ilman lakkausta 75 min 59,00 €

SPA-Jalkahoito 90min 85€

Aisteja ja mieltä hemmotteleva ylellinen jalkahoito. Spa-jalkahoito on hoitava sekä rentouttava hoito jaloille joissa ei ole erityisiä ongelmia. Sis. aromajalkakylvyn, kuorinta polviin asti, kovettumien poisto, kynsien hoito, kynsien lakkaus tai rentouttava aromahieronta. Hoidossa käytetään eteerisiä öljyjä.

Halutessasi kestävämmän lakkauksen, suosittelemme valitsemaan Shellac-kestolakkauksen + 20€ / 20min.

HYDRAFACIAL - HOIDOT:

HydraFacial Signature - kasvohoito 145 € (ilman Glysal-kuorintaa 107 €)

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial-kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät, sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

HydraFacial Clarifying - kasvohoito 180 €                   Decollete 84 €

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, sen jättäessä ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal happokuorinta. Hoitoa täydennetään LED-valohoidolla

HydraFacial Age Refinement - kasvohoito 210 €        Decollete 110 €

Aikuisen ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen GlySal happokuorintaa, Dermabuilder-peptidiampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial-tehouutteita. Hoitoa täydennetään LED-valohoidolla.

HydraFacial Radiance - kasvohoito 210 €        Decollete 110 €

Ihon värihäiriöitä (hyperpigmentaatiota) korjaava hoito, jossa tehdään ihonpuhdistuksen, happokuorinnan, fysikaalisen kuorinnan sekä antioksidanttiseerumin syötön lisäksi tehohoito niille alueille, joilla on värihäiriöitä kuten hormonaalista melasmaa, arpipohjaisia värihäiriöitä, auringon tai kosmetiikan aiheuttamia värimuutoksia. Jokainen hoitokerta vähentää värihäiriöiden näkyvyyttä ja hoitomuodon avulla on mahdollista päästä värihäiriöistä eroon kokonaan. Hoitojen jälkeen on syytä suojautua UV-valolle altistumiselta, jotta värihäiriö ei uudistuisi. Hoidon päätyttyä iho on puhdas, kuulas ja ihonväri tasaisempi. Hoitoa täydennetään LED-valohoidolla. 

HydraFacial Platinum - kasvohoito 250 €   

Koe kokonaisvaltaisin HydraFacial-kokemus! Hoito aloitetaan kasvojen nestekiertoa elvyttävällä ja turvotusta poistavalla koneellisella lymfahoidolla. Hoitoon yhdistetään kuorinnan, huokosten tyhjennyksen, sekä tehoaineiden syötön lisäksi GlySal - happokuorinta ja ihon tarpeiden mukaan valittu tehoampulli. Hoito tehdään kasvojen ja decolleten iholle. Hoitoa täydennetään LED-valohoidolla. 

HydraFacial hoitojen yhteydessä on saatavana silmänympärys- ja huulille tarkoitetut HydraFacial Perk-hoidot

HydraFacial Perk Eye 60€

Hyödyntää patentoitua roller-flex – teknologiaa, jonka avulla silmänympärysalueen iholta imetään pois lika, rasva ja kuollut ihosolukko. Hoito kirkastaa ja raikastaa, vähentää turvotusta ja tummuutta. Samalla se myös kiinteyttää ja kosteuttaa tehokkaasti herkkää silmänympärysalueen ihoa. Hoidon päätteeksi saat kotiin mukaan hoitoseerumin, jolla tehostat hoidon vaikutusta 30 päivää.

HydraFacial Perk Lip 55€

Hyödyntää patentoitua roller-flex – teknologiaa, jonka avulla huultenympärysiholta imetään pois lika, rasva ja kuollut ihosolukko. Hoito vähentää huultenympärysihon juonteita, kosteuttaa huuliasi ja antaa huulille täyteläisyyttä. Hoidon päätteeksi saat kotiin mukaan hoitoseerumin, jolla tehostat hoidon vaikutusta 30 päivää.

Yumi™- Lashes& Brows

Ripsien kestotaivutus eli Lash Lift + värjäys 89€

YUMI™ Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella lash lift-tekniikalla sekä kestoväreillä. Tavallisen ripsipermanentin sijaan YUMI™ Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. YUMI™ Lashes ”lash lift” on ripsien kestotaivutushoitojen markkinajohtaja. 

Kulmien laminointi eli Brow Lift + värjäys 59€

YUMI™ Brows on kulmakarvojen laminointi-menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla.  Huolellisesti valitut aktiiviaineet, kuten pantenoli ja keratiini, hellivät, vahvistavat ja suojaavat luonnollisia kulmakarvoja käsittelyn jokaisessa vaiheessa. Kyse ei ole pelkästä kulmakarvojen muotoilusta ja värjäyksestä, vaan versio 2.0 on lisäksi todellinen kulmakarvoja hellivä syvähoito. YUMI™ Brows -tuotteet hoitavat ja suojaavat kulmakarvoja käsittelyn kaikissa vaiheissa

Yumi™- Lashes& Yumi™ Brows- paketti 120€

Lash & Brow Lift -kombossa teemme samanaikaisesti sekä ripsien kestotaivutuksen ja kulmien laminoinnin sekä kestovärjäykset.

Lisäpalvelut hoitojen yhteydessä

Kulmien kestovärjäys ja siistiminen 15min 15 €

Kulmien ja ripsien kestovärjäys 20 min 20 € 

Rentouttava päähieronta 15min 15€ 

Virkistävä jalkahieronta 15min 15€

Led-valoterapia hoidon lisänä 20 min 40 €

Dermalux®LED-valoterapia on ihon pintaa rikkomaton hoito, jossa käytetään kliinisesti todennettua valoenergiaa edistämään ihon luonnollista uusiutumista ja korjaantumista ilman kipua ja toipumisaikaa. Dermalux hoito räätälöidään yksilöllisesti eri aallonpituuksilla hoidettavan ihoalueen tarpeiden mukaan.’Dermalux® LED Flexillä on medikaalinen CE-sertifikaatti aknen, haavojen ja psoriasiksen hoitoon. Dermaluxissa käytetään ainutlaatuista yhdistelmää kliinisesti tutkituista sinisen, punaisen ja NIR-valon aallonpituuksista, jotka lisäävät kollageenin tuotantoa ja kosteutta iholla, rauhoittavat ihoa sekä tuhoavat epäpuhtauksia aiheuttavia bakteereita. Koska valo käynnistää sarjan erilaisia ihoa parantavia prosesseja, hoidon hyödyt jatkuvat vielä hoitokäynnin jälkeenkin.

SÄHKÖINEN AJANVARAUS: VARAA AIKASI

Tutustu myös sisustus- ja kosmetiikka­tuotteisiimme

Naisten vaatteiden lisäksi tutustumisen arvoisia ovat esimerkiksi huumaavan ihanat Malia-huonetuoksut, Ester & Erikin käsintehdyt kynttilät ja iS Clinical sekä Massada -kosmetiikkasarjat. Löydät myymälästä laajemmin kosmetiikkaa, mukaan lukien hemmotteluhoitolamme. 

Tervetuloa katselemaan!

Kysy lisää tuotteistamme »