White Bloom Hoitola

Anna hetki aikaa itsellesi tai lahjaksi - White Bloomin kauneushoitola Porissa tarjoaa hemmottelevat kasvohoidot, vartalohoidot ja jalkahoidot.

Lämpimästi tervetuloa asiakkaaksi - VARAA AIKASI TÄSTÄ

 Lisätietoa hoidoista pääset lukemaan täältä

HINNASTO

Kasvohoidot

Nuoren ihon kasvohoito 60€

Tämä kasvohoito on suunniteltu nuorelle iholle. Hoito toteutetaan nuoren ihon tarpeiden mukaisesti. Kosmetologi keskustelee ja ohjaa nuorta hänen ihonhoitotottumuksistaan ja nuoren kanssa käydään läpi hänen tarpeisiinsa sopivat ja häntä auttavat ihonhoitotuotteet sekä ohjataan oikeanlaiseen ihon kotihoitoon. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ihon mekaanisen puhdistuksen, naamion sekä hieronnan.

Klassinen puhdistava kasvohoito    85€

Säännöllinen ihonpuhdistus vuodenaikojen vaihtuessa auttaa pitämään ihon kirkkaana ja epäpuhtaudet kurissa. Kasvohoidossa iho kuoritaan vastaanottavaiseksi ihollesi sopivalla hoitotuotteella ja valmistetaan puhdistukseen lämpimällä höyryllä. Alkupuhdistuksen, kuorinnan ja höyrytyksen jälkeen tehdään mekaaninen puhdistus. Puhdistuksen jälkeen iholle levitetään hoitoa tukeva, rauhoittava ja hemmotteleva kasvonaamio, jonka aikana saat nauttia hieronnasta. Lopuksi iholle imeytetään seerumi/ampulli sekä hoitovoide.


Oxygeneo

Ihon kuorinta, hapetus ja vaikuttavien aineiden imeytys – kaikki yhdellä kertaa! GeneO+ on ylivertainen ihoa ravitseva ja sen happipitoisuutta parantava laite, jolla saavutetaan kliinisesti todennetut anti-aging -vaikutukset.

OxyGeneo OxyPod tuottaa lukemattoman määrän pieniä CO2-kuplia, jotka puhkeavat kevyesti ihon pinnalla. OxyGeneo- hoitopää vapauttaa CO2-kuplat geelistä ja imeyttää ne epidermikseen.

OxyGeneo hakee inspiraationsa luonnon kuumista lähteistä, joiden tiedetään edesauttavan ihon hapettumista. Jäljittelemällä tätä ilmiötä OxyGeneo hyödyntää kehon luonnollisia mekanismeja ja tarjoaa iholle samanaikaisesti kolme tehokasta käsittelyä yhdellä hoitokerralla. Iholla liikutetaan hoitoon tarkoitettua hoitopäätä, johon on kiinnitetty valitsema OxyPod.

Hoidon aikana ihoa voi hieman nipistellä ja kihelmöidä, tämä on aivan normaali, tilapäinen reaktio ja häviää hoidon edetessä. Hoidon lopuksi ihoon imeytetään erityisellä hoitopäällä ravitseva ja kosteuttava seerumi. Iho on kaunis, kuulas ja hehkuva heti hoidon jälkeen. Meikkiä voi käyttää heti hoidon jälkeen.

Valittavana on kolme erilaista hoitovaihtoehtoa eri ihotyypeille: kirkastava ja uudistava ILLUMINATE sekä ravitseva, ihon nuorekkuutta lisäävä REVIVE sekä kiinteyttävä uutuus GLAM.

OxyGeneo-hoito sopii kasvoille, kaulalle, dekolteelle ja käsille.

OxyGeneo-käsittely voidaan tehdä osana täydellistä kasvohoitoa tai itsenäisenä pikahoitona, jolla on välittömät vaikutukset.

Illuminate vitamin C Facial 75min 110€

GENEO ILLUMINATE -hoito tasoittaa ihon sävyä, parantaa pigmenttiä ja uudistaa ihoa. 

Vaikuttavina aineina mm.: kojihappo, opuntiauute, alpha-arbutin, C-vitamiini, argan- ja jojobaöljyt, kaarna- ja peltokorteuutteet.

Revive red algae Facial 75min 110€

GENEO REVIVE -hoito virkistää väsynyttä ihoa, silottaa hienoja juonteita ja parantaa kokonaisvaltaisesti ihon rakennetta ja ulkonäköä.

Vaikuttavina aineina mm.: punalevä, kahvihappo, ferulahappo, retinyylipalmitaatti, jojoba- ja arganöljyt, vanilija- ja peltokorteuutteet.

Geneo Glam 75min   150€

GENEO GLAM -hoito on kiinteyttävä, kosteuttava ja ylellinen hoito aikuiselle iholle. Hoito sisältää ikääntyvälle iholle tarpeellisia aminohappoja, peptidejä ja antioksidantteja.

Hoitopään sisältämät puhtaat kultahiput vahvistavat, kiinteyttävät ja parantavat aikuisen ihon kuntoa. Tuloksena pehmeä, täyteläinen ja kosteutettu iho.

TriPollar®

Radiotaajuushoitoja (RF) on käytetty turvallisesti ja tehokkaasti lääketieteellisissä laitteissa jo pitkään, ja viimeisen vuosikymmenen aikana RF:stä on tullut yksi esteettisen lääketieteen avainteknologioista. Esteettisessä lääketieteessä RF-teknologiaa on käytetty tuloksellisesti mm. ihon kiinteyttämiseen ja ryppyjen hoitoon.

TriPollar® RF on turvallinen ja miellyttävä hoito, joka parantaa ihon syvempiä kerroksia. RF-virta lämmittää ihokudosta sisältäpäin ja samalla suojaa ihon pintakerrosta. Ihon tehokas lämmittäminen saa aikaan näkyviä tuloksia.

Välittömät tulokset: Kollageenisäikeet supistuvat ja iho kiinteytyy jo yhden hoitokerran jälkeen

Pitkän aikavälin tulokset: Solujen aineenvaihdunta paranee, kollageeni vahvistuu, ja iho näyttää ja tuntuu selvästi kiinteämmältä.

TriPollar® radiofrekvenssihoito kasvot  110€

TriPollar® radiofrekvenssihoitio kasvot ja kaula 160€

OxyGeneo + TriPollar RF radiofrekvenssihoito 90 min 210 €

Ihoa ravitseva ja kohottava happikasvohoito.

Täysin uudistunut 3-in-1 hoitokokonaisuus, johon on helppo ihastua! Ihon

kuorinta, hapetus, vaikuttavien aineiden imeytys ja kohotus - kaikki yhdellä kertaa.

Yhdistelmähoito kirkastaa ihon kuorimalla hellästi kuolleen ihokerroksen ja

samalla ravitsemalla, kosteuttamalla ja hapettamalla kudosta. Happihoidon ja tehoaineiden imeyttämisen jälkeen jälkeen kasvot käsitellään lämmittävällä radiofrekvenssillä, joka napakoittaa ihoa ja selkeyttää kaysvonpiirteitä. Tehoaineet valitaan aina yksilöllisesti ihon kunnon mukaan.

OxyGeneo Glam+ TriPollar RF radiofrekvenssihoito 90 min 250€

Lue lisää OxyGeneo hoidoista täältä.


[Comfort Zone]- hoidot

Hoitolassamme voit nauttia italialaisista Spa-henkisistä Comfort Zone-hoidoista, jotka ovat samaan aikaan rentouttavia, tehokkaita sekä tuloksellisia.

[Comfort zone] on italialainen, laadukas ja tehokas tuotesarja, josta löytyy sopivat tuotteet kaikille ihotyypeille kasvoille ja vartalolle, myös kotihoitoon. Hoidot kunnioittavat ihmistä kokonaisuutena; ”Kauneus on tasapainoa; yhteys sielun ja kehon välillä.”

Brändin visiona on: ” Olla mahdollisimman hyvä maailmalle ja luoda hyvää elämää kauneuden, etiikan ja kestävän kehityksen kautta.”

Remedy – ihoa vahvistava ja rauhoittava kasvohoito (90 min / 90 €)

Tämä kasvohoito rauhoittaa ja vahvistaa herkkää tai herkistynyttä ihoa. Auttaa herkkää, herkästi reagoivaa ja punoittavaa ihoa puolustautumaan paremmin sisäisiltä ja ulkoisilta ärsykkeiltä. Hoito sisältää ihanan viilentävän ja rauhoittavan erikoisnaamion. Tuloksena on rauhoittunut, tasaisen värinen iho, jonka läpäisyestettä on vahvistettu. Hoidon aikana hierotaan kädet, hartiat, dekoltee ja päänahka. Hoidossa käytetyt tuotteet eivät sisällä lisättyjä tuoksuja.

Hydramemory – kosteuttava kasvohoito (90 min / 90 €)

Syväkosteuttava kasvohoito, jonka vaikutuksesta iho napakoituu. Hoito palauttaa ihon päällimmäisen kerroksen kosteustasapainon, jonka ansiosta iho saa heleyttä ja kiinteytyy. Hoitotuotteet sisältävät runsaasti hyaluronihappoja, jotka sitovat ihoon kosteutta tehokkaasti. Ainutlaatuinen sivellinhieronta ja miellyttävä Comfort touch face – hieronta vahvistavat hoidon vaikutuksia. Lisäksi hoidon aikana hierotaan hartiat, dekoltee ja päänahka.

Sublime skin deluxe lift – kiinteyttävä kasvohoito (105 min / 120 €)

Loistava valinta ikääntyvälle iholle, jossa on havaittavissa juonteita tai kiinteyden ja täyteläisyyden menetystä. Hoito ravitsee ja kiinteyttää ihokudosta sekä pehmentää juonteita. Deluxe lift sisältää Double peel -kaksoiskuorinnan hedelmähapoilla ja C-vitamiinilla, innovatiivisen bifaasisen erikoisnaamion sekä erityisen Active lift massage -hieronnan. Myös kädet, hartiat, dekoltee ja päänahka saavat hoidon aikana hieronnan. Hoitoa kannattaa täydentää silmänalueen hoitonaamiolla, jonka voit valita lisäpalveluista.

Lue lisää [comfort zone] hoidoista täältä.


HYDRAFACIAL - HOIDOT:

HydraFacial™ Signature - kasvohoito 145 €              Decollete 84 €

Hoito on erittäin tehokkaasti ihoa kosteuttava ja ihon kuntoa parantava. HydraFacial-kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™ happokuorinta, joka tehostaa ihonpuhdistusta ja vähentää talintuotannon lisäksi myös pigmenttimuutosten näkyvyyttä ihossa. Ihosi tuntuu ja näyttää hoidon jälkeen raikkaalta ja kuulaalta, olosi rentoutunut mukavan ja kivuttoman käsittelyn jälkeen. (Ilman GlySal- happo kuorintaa 107€)

Hoitoa voidaan tehostaa lisäämällä siihen koneellinen lymfahieronta sekä Dermalux®LED-valohoito.

HydraFacial™ Age Refinement kasvohoito   210 €

Aikuisen ihon monipuolinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin. Age Refinement- hoito aktivoi ihon uusiutumista ja vahvistaa ihoa laajan tehoainesisältönsä avulla. Ihoa hoidetaan anti-age- ainesosien huipuilla, joita ovat: GlySal™ – happokuorinta, hyaluronihappo sekä A- ja E-vitamiinia sisältävät HydraFacial™- tehoseerumit.

Ihon tarpeista riippuen hoitoon voidaan valita joko Dermabuilder™ - tai Britenol™- peptidiampulli. Dermabuilder-peptidiampulli lisää ihon kiinteyttä kiihdyttämällä kollageenituotantoa ja vahvistamalla ihon elastiinisäikeitä . Britenol-peptidiampulli vaalentaa tummia pigmenttimuutoksia alfa-arbutiinin ja C -vitaminin avulla. 

Hoitoa voidaan tehostaa lisäämällä siihen koneellinen lymfahieronta sekä Dermalux®LED-valohoito.

HydraFacial Platinum - kasvohoito 250 €   

Koe kokonaisvaltaisin HydraFacial-kokemus! Hoito aloitetaan kasvojen nestekiertoa elvyttävällä ja turvotusta poistavalla koneellisella lymfahoidolla. Hoitoon yhdistetään kuorinnan, huokosten tyhjennyksen, sekä tehoaineiden syötön lisäksi GlySal - happokuorinta ja ihon tarpeiden mukaan valittu tehoampulli. Hoito tehdään kasvojen ja decolleten iholle. Hoitoa täydennetään LED-valohoidolla. 

Lue lisää HydraFacial™ hoidoista täältä.

Lisävalinnat Hydrafacial™ hoitoihin

Hydrafacial™ - Hoito decolteelle      + 40 € / 89 €

Jos sinulla on vaikeuksia iholla myös kaulan ja decolletten alueilla, suosittelemme, että otat lisäpalveluna myös tämän ihoalueen hoidon. Käytämme siis samoja hoitonesteitä ja kärkiä, mutta hoitoalue ulottuu tänne asti. Saat apua mm. epäpuhtauksiin, maksaläiskiin, juonteisiin tai kuivuuteen.

Lymfaterapia      + 40 €

Koneellisella lymfalla poistetaan kuona-aineita ja saadaan kasvoilta turvotusta vähennettyä. Ihon väri paranee ja ihosta tulee hetkessä kuulaampi ja terveemmän näköinen. Sopii hyvin myös ennen tai jälkeen iho-operaatioiden kanssa, jolloin iho paranee nopeammin.

HydraFacial™ Signature -hoito selälle 130 €

Dermalux®LED-valohoito HydraFacial™ hoitojen yhteydessä 20min. + 40 € 

Koneellinen lymfaterapiakäsittely HydraFacial™-hoitojen yhteydessä + 30 €

Jalkahoidot

Perinteinen Jalkahoito 90 min 75,00 €

Jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsienhoito, hieronta ja lakkaus + kynsilakka pullo.

Halutessasi kestävämmän lakkauksen, suosittelemme valitsemaan lisänä Shellac -kestolakkauksen + 20€ / 20min.

Jalkahoito ilman lakkausta 75 min 59,00 €

Spa Jalkahoito 90min 85€

Aisteja ja mieltä hemmotteleva ylellinen jalkahoito. Spa-jalkahoito on hoitava sekä rentouttava hoito jaloille joissa ei ole erityisiä ongelmia. Sis. aromajalkakylvyn, kuorinta polviin asti, kovettumien poisto, kynsien hoito, kynsien lakkaus tai rentouttava aromahieronta. Hoidossa käytetään eteerisiä öljyjä.

Halutessasi kestävämmän lakkauksen, suosittelemme valitsemaan Shellac-kestolakkauksen + 20€ / 20min.

Vartalohoidot ja rentouttavat hieronnat

Whitebloom Signature hoito 90 min 99€

Rentouttava kokonaisvaltainen hoito. Stressiä laukaiseva, jossa hoidetaan kasvot,
selkä ja jalkaterät. Hoito on hyvä valinta myös lahjaksi.

Hot Stone kuumakivihieronta 90min 80€ / 45min 65€

Kuumakivihieronta syvärentouttaa koko kehon ja laukaisee tehokkaasti lihasjännityksiä, tehostaa aineenvaihduntaa, lymfa- ja verenkiertoa nopeuttaen kuona-aineiden poistumista. Se tsapainottaa hermoston toimintaa, laukaisee stressiä.   Tässä hemmottelevassa spa-hieronnassa käytetään lämpimiä luononnon basalttikiviä, jotka ovat sileitä ja liukuvat öljytyllä iholla pehmeästi, luovuttaen samalla tasaisesti lämpöä kehoon. Hieronnan jälkeen miellyttävä tunne säilyy kehossa pitkään. Kuumakivihieronnan voit valita kahdesta vaihtoehdosta: kokovartalohieronta, jossa käydään kuumien kivien kanssa läpi koko keho tai lyhyemmän puolivartalohieronnan, jossa voidaan keskittyä yhteen tiettyyn haluamaasi alueeseen kuten selkään tai vaikka pelkkiin jalkoihin, tuoden apua juuri sinne missä kipua on.

Bambukeppihieronta 90min 80€

Bambukeppihieronta tehdään eri pituisilla ja kokoisilla öljytyillä bambukepeillä mm. painellen, rullaten sekä venyttäen lihaksia. Tämä spa-hieronta on oikea vaihtoehto sinulle, joka pidät siitä että hieronta saa myös tuntua lihaksissa hieman enemmän. Bambukeppihieronta tuokin loistavan avun esim. urheilusta kipeytyneille lihaksille. Hieronnan vaikutuksesta aineenvaihdunta kiihtyy, ylimääräinen neste lähtee poistumaan kehosta, saat lisää joustavuutta nivelille sekä lihaksille sekä rentoutusta ja helpotusta stressiin.

Imukuppihieronta 45min 50€ / 90min 90€

Imukuppihieronnassa eli kuivakuppauksessa kuppien hoitava vaikutus perustuu alipaineeseen. Kupin muodostama paine irrottaa lihaskalvon lihaksesta. Kuivakuppauksessa ei tehdä ihoon reikiä tai viiltoja vaan imukuppeja liu’utetaan öljytyllä iholla  Vaikutus on noin nelinkertainen verrattuna klassiseen hierontaan. Käsittelyn jälkeen olo on rentoutunut ja hoidettu alue tuntuu miellyttävän lämpimältä. Rentoutuneen olon lisäksi hoito on tehokasta; se mm. kiihdyttää aineenvaihduntaa sekä lymfaneste- ja verenkiertoa, poistaa kuona-aineita sekä rentouttaa lihaksia ja vähentää turvotusta.

Lymfahieronta 90 min 75€

Kasvojen lymfahieronta on rentouttava, kokonaisvaltainen hoito. Hoidettaviin alueisiin kuuluu rintakehä, kaula sekä kasvot. Lymfahieronta muunmuassa vilkastuttaa aineenvaihduntaa, edistää kehon ja mielen rentoutumista, lievittää stressiä, vähentää turvotusta ja parantaa unenlaatua. Hoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, lymfahieronnan ja ihotyypille valitun kasvonaamion.

Karvanpoistot

Lycon™ Vahaukset

Korkean tason Lycon-vahat saavat aikaan hoitavan ja asiakkaalle miellyttävän lopputuloksen. Vegaaniset ja eläinkokeettomat LYCON-vahat sopivat jopa kaikkein herkimille ihoille. Vahat saavat tuoksunsa aistillisesta aromaterapiasta. Käytännössä kivuton, hellävarainen ja verrattuna sokerointiin ei venytä eikä revi ihoa.

Hoito sisältää: Ihon puhdistuksen, desinfioinnin, vahan levityksen ja karvanpoiston, ihon puhdistuksen, ihoa rauhoittava ja kosteuttava voide ja kotihoito-ohjeet

Ylähuuli,leuka ja posket 30€ Koko kasvot 40€ Sääret 40€ Reidet 40€ Sääret ja reidet 75€ Kainalot 35€ Bikini 35€ Käsivarret 30€

Paketti 1 (Kainalot, Sääret, Bikini) 100€

Paketti 2 (Kainalot, Sääret) 69€

Kynsipalvelut

CND SHELLAC™ on kestolakkaus, joka lakataan kuin kynsilakka, kestää kuin geeli ja poistetaan kuin kynsilakka. Se on hellävarainen kynsille, kynnen pintaa viilata tai vahingoiteta voimakkailla kemikaaleilla. Erinomainen tuote asiakkaille, jotka eivät jaksa odotella kynsilakan kuivumista ja eivät yrityksistään huolimatta saa kynsilakkaa pysymään päivää kauemmin kauniina kynsissään.

Shellac tarjoaa kauniin intensiivisen värin sekä huippukiillon yhdessä käsittelyssä, joka kestää 14+ päivää suojaten samalla asiakkaan omaa kynttä.  

SHELLAC™ on hypoallergeeninen, eikä se sisällä formaldehydiä, tolueenia tai dibutyyliftalaattia.

SHELLAC™ geelilakkaus - Uusi 75min 52€

Sisältää manikyyrin, yksivärisen CND Shellac geelilakkauksen. Huoltoväli on noin 2-3 viikkoa riippuen mm. oman kyntesi kunnosta ja kasvuvauhdista.

SHELLAC™ geelilakkaus - Huolto 80min 55€

Sisältää vanhan geelilakkauksen poiston, manikyyrin ja uuden yksivärisen CND Shellac geelilakkauksen. 

SHELLAC™ geelilakkauksen - Poisto 30min 25€

Geelilakkauksen poisto & manikyyri. Käsittely jättää omat kyntesi kauniiksi ja kynsinauhat siistiksi.


CND PLEXIGEL™ luo kynsiin vahvuutta, muotoa sekä korjaa katkenneita ja haljenneita kynsiä. PlexiGelin avulla voidaan vahvistaa omaa kynttä kestämään ja kasvamaan tasaisemmin. Sillä voidaan korjata kynnen muotovirheitä, epätasaisuuksia ja saada kestolakkaus pysymään paremmin. .
Tuloksena kestävä ja kiiltävä pinta kynnelle. Pysyvyys jopa 3-4 viikkoa.
Plexigel on sinulle, jos sinulla on helposti katkeilevat, epätasaiset, ja hauraat kynnet tai muuten haluat kestolakkauksen pysyvän pitkään virheettömänä ja vahvana.

PLEXIGEL™ Geelivahvistus - Uusi - 90min 65 €

Geelivahvistus on luonnonkynnen päälle tuleva vahvempi geelikerros jonka avulla kyntesi saavat lisää tukea ja vahvuutta. Palvelu sisältää geelivahvistuksen sekä yksivärisen geelilakkauksen. Palvelun huoltoväli on n. 3-4 viikkoa. Geelivahvistus tehdään luonnonkynnen muotoja mukaillen.

PLEXIGEL™ Geelivahvistus - Huolto  100min    75 €

Lyhyen geelivahvistuksen huolto+yksivärinen geelilakkaus. Geelivahvistus tehdään luonnonkynnen muotoja mukaillen.

PLEXIGEL™Geelivahvistus - Poisto 60min 40 €

Oman kynnen vahvistuksen poisto & manikyyri. Teemme poiston hellävaroen omaa luononkynttäsi kunnioittaen. Käsittely jättää omat kyntesi kauniiksi ja kynsinauhat siistiksi.


Varpaankynsien SHELLAC™ geelilakkaus - Uusi 75min 60 €

Hoito sisältää lämpimän jalkakylvyn, kynsien ja kynsinauhojen huolittelun sekä yksivärisen geelilakkauksen varpaankynsiin. Geelilakkaus on nopea ja mukava tapa saada huolitellut kynnet useammaksi viikoksi. Lakkaus tehdään vain terveisiin kynsiin.

Varpaankynsien SHELLAC™ geelilakkaus - Huolto  90min 65€

Sisältää jalkojen kylvetyksen, vanhan geelilakan poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, uuden yksivärisen geelilakkauksen, voide.

Varpaankynsien SHELLAC™geelilakkaus - Poisto  45min 35€

Geelilakkauksen poisto sisältää jalkojen kylvetyksen, geelilakkauksen poiston ja voiteen.


Lisäpalvelut hoitojen yhteydessä

Kulmien kestovärjäys ja siistiminen 15min 15 €

Kulmien ja ripsien kestovärjäys 20 min 20 € 

Rentouttava päähieronta 15min 15€ 

Virkistävä jalkahieronta 15min 15€

Led-valoterapia hoidon lisänä 20 min 40 €

Dermalux®LED-valoterapia on ihon pintaa rikkomaton hoito, jossa käytetään kliinisesti todennettua valoenergiaa edistämään ihon luonnollista uusiutumista ja korjaantumista ilman kipua ja toipumisaikaa. Dermalux hoito räätälöidään yksilöllisesti eri aallonpituuksilla hoidettavan ihoalueen tarpeiden mukaan.’Dermalux® LED Flexillä on medikaalinen CE-sertifikaatti aknen, haavojen ja psoriasiksen hoitoon. Dermaluxissa käytetään ainutlaatuista yhdistelmää kliinisesti tutkituista sinisen, punaisen ja NIR-valon aallonpituuksista, jotka lisäävät kollageenin tuotantoa ja kosteutta iholla, rauhoittavat ihoa sekä tuhoavat epäpuhtauksia aiheuttavia bakteereita. Koska valo käynnistää sarjan erilaisia ihoa parantavia prosesseja, hoidon hyödyt jatkuvat vielä hoitokäynnin jälkeenkin.

SÄHKÖINEN AJANVARAUS: VARAA AIKASI

ePASSI HYVINVOINTI     

Löytyykö sinulta työnantajan antama ePassi Hyvinvointi -etu? White Bloomissa voit hyödyntää tätä etua jalkahoidoissa ja hieronnoissa. Klikkaa itsesi ajanvaraukseen ja valitse 'Hieronnat' tai 'Jalkahoidot', josta löytyvät merkatut ePassi Hyvinvointi -edulla varattavissa olevat hoidot.

Tervetuloa varaamaan omaa hyvinvointiaikaa!

Varaa aikasi ePassi Hyvinvoinnilla kokovartalohierontaan

Varaa aikasi ePassi Hyvinvoinnilla jalkahoitoon

Tutustu myös sisustus- ja kosmetiikka­tuotteisiimme

Naisten vaatteiden lisäksi tutustumisen arvoisia ovat esimerkiksi huumaavan ihanat Malia-huonetuoksut, Ester & Erikin käsintehdyt kynttilät sekä Italialaisen spa-henkisen [comfot zone] ihonhoitotuotteet ja hoidot. Löydät myymälästä laajemmin kosmetiikkaa, mukaan lukien hemmotteluhoitolamme. 

Tervetuloa katselemaan!

Kysy lisää tuotteistamme »