[COMFORT ZONE] - Rentouttavat, tulokselliset kasvohoidot

Hoitolassamme voit nauttia italialaisista Spa-henkisistä Comfort Zone-hoidoista, jotka ovat samaan aikaan rentouttavia, tehokkaita sekä tuloksellisia.

[Comfort zone] on italialainen, laadukas ja tehokas tuotesarja, josta löytyy sopivat tuotteet kaikille ihotyypeille kasvoille ja vartalolle, myös kotihoitoon. Hoidot kunnioittavat ihmistä kokonaisuutena; ”Kauneus on tasapainoa; yhteys sielun ja kehon välillä.”

Brändin visiona on: ” Olla mahdollisimman hyvä maailmalle ja luoda hyvää elämää kauneuden, etiikan ja kestävän kehityksen kautta.”

Remedy – ihoa vahvistava ja rauhoittava kasvohoito 

Tämä kasvohoito rauhoittaa ja vahvistaa herkkää tai herkistynyttä ihoa. Auttaa herkkää, herkästi reagoivaa ja punoittavaa ihoa puolustautumaan paremmin sisäisiltä ja ulkoisilta ärsykkeiltä. Hoito sisältää ihanan viilentävän ja rauhoittavan erikoisnaamion. Tuloksena on rauhoittunut, tasaisen värinen iho, jonka läpäisyestettä on vahvistettu. Hoidon aikana hierotaan kädet, hartiat, dekoltee ja hiuspohja. Hoidossa käytetyt tuotteet eivät sisällä lisättyjä tuoksuja.

Hydramemory – kosteuttava kasvohoito 

Syväkosteuttava kasvohoito, jonka vaikutuksesta iho napakoituu. Hoito palauttaa ihon päällimmäisen kerroksen kosteustasapainon, jonka ansiosta iho saa heleyttä ja kiinteytyy. Hoitotuotteet sisältävät runsaasti hyaluronihappoja, jotka sitovat ihoon kosteutta tehokkaasti. Ainutlaatuinen sivellinhieronta ja miellyttävä Comfort touch face – hieronta vahvistavat hoidon vaikutuksia. Lisäksi hoidon aikana hierotaan hartiat, dekoltee ja hiuspohja.

Sublime skin active lift – kiinteyttävä kasvohoito 

Loistava valinta ikääntyvälle iholle, jossa on havaittavissa juonteita tai kiinteyden ja täyteläisyyden menetystä. Hoito ravitsee ja kiinteyttää ihokudosta sekä pehmentää juonteita. Deluxe lift sisältää Double peel -kaksoiskuorinnan hedelmähapoilla ja C-vitamiinilla, innovatiivisen bifaasisen erikoisnaamion sekä erityisen Active lift massage -hieronnan. Hieronta perustuu ihon toimintaa aktivoivaan ja kasvojen piirteitä kohottavaan kobido -tekniikkaan. Myös kädet, hartiat, dekoltee ja hiuspohja saavat hoidon aikana hieronnan. Hoitoa kannattaa täydentää silmänalueen hoitonaamiolla, jonka voit valita lisäpalveluista.


 


/SKIN REGIMEN/

/skin regimen/ on italialaisen Davines-yhtiön alle sijoittuvan [Comfort Zone] -ihonhoitobrändin "pikkusisko", joka muista Comfort Zone -linjoista poiketen on oma, erillinen brändinsä laajemman ihonhoitosarjan rinnalla.

Kenelle /skin regimen/ sopii

/skin regimen/ on suunnattu urbaanille kaupunkiasujalle, joka haluaa yhdistää modernin elämäntavan  tiedostavaan kuluttamiseen ja vaatii ihonhoitotuotteiltaan paljon. 

Kaupungin melskeessä (ja muuallakin) ihoa koettelevat kiireisten ja kuluttavien elämäntapojen lisäksi moderni elinympäristö, jonka saasteet, pöly, pienhiukkaset ja UV-rasitus kuormittavat ja ikäännyttävät ihoa ennenaikaisesti. Ihoa kuormittavat meille kaikille tutut arkipäiväiset valinnat kuten riittämätön unensaanti, huonot ruokavalinnat, vähäinen liikunta ja stressi. 

Yhdessä elämäntapavalintojen kanssa nämä tekijät kiihdyttävät ihon vanhenemista ja vaikka vanheneminen on luonnollista ja vääjäämätöntä, on /skin regimen/ kehitetty hidastamaan omien valintojemme aiheuttamia muutoksia ihossa.

/skin regimen/ -konsepti sisältää räätälöitävän kasvohoidon sekä valikoiman ihonhoitotuotteita, joista muokataan ihotyypille tai ihon kulloisellekin tilanteelle sopiva hoitorutiini.

/skin regimen/ kasvohoito

Unisex- henkinen /skin regimen/ -kasvohoito sopii kaikenikäisille ja jokaiselle ihotyypille, sillä hoidon sisältö ja käytettävät tuotteet räätälöidään yksilöllisesti ihon tarpeiden mukaan. Tuotteissa on havumetsäisen raikas tuoksumaailma, joka sopii sekä miehille että naisille. Kasvohoidoista on kaksi erilaista hoitokokonaisuutta; virkistävä ja elvyttävä Urban Longevity Facial sekä puhdistava Urban Detox Facial

/skin regimen/ tuoksu

Iso osa /skin regimen/ -elämystä on brändin tuoksumaailma, joka on kehitetty toimimaan yhdessä kiireistä mieltä rauhoittavan tavoitteen kanssa. Kataja, kopaiva, ruusupuu ja seetri tunnetaan rauhoittavista ominaisuuksistaan ja omakohtaisesti yhdistän tuoksun havuiseen metsään, jossa mieli kuin itsestään madaltaa kierroksia. Tuoksuyhdistelmä on peräisin eteerisistä öljyistä ja se on testattu ärsyttämättömäksi (”non-irritating”) lapputestein.

Tiede /skin regimen/  taustalla

/skin regimen/ -kasvohoidon ja -tuotteiden taustalla on kattava tutkimusyhteistyö Parman yliopiston kanssa. Tuotteet on kehitetty paitsi hidastamaan ennenaikaista ikääntymistä, myös lievittämään ja vähentämään stressiä. Näiden väitteiden taustalle on koottu dataa kliinisessä tutkimuksessa, jossa testihenkilöiden stressiä testattiin sydämen toimintaa seuraavilla EKG-mittauksilla, stressihormoni kortisolia mittaavilla sylkitesteillä sekä kognitiivisilla testeillä, jotka mittasivat ongelmanratkaisutehtävistä suoriutumista. Testin aikana koehenkilöt käyttivät kahta /skin regimen/ -tuotetta tietyllä levitystekniikalla aamuin illoin 28 päivän ajan ja tulokset osoittivat selkeää positiivista muutosta kaikilla mitattavilla osa-alueilla. Syljen kortisolipitoisuus pieneni, ahdistuksen tuntemukset vähenivät ja käyttäytymismallit ongelmanratkaisutilanteissa paranivat.

Kestävä kehitys & /skin regimen/

Tuotteet on suunniteltu, valmistettu ja pakattu uusiutuvaa energiaa hyödyntävässä tuotantokylässä Italian Parmassa ja ne ovat vegaanisia. /skin regimen/ -tuotteet on pakattu kierrätettäviin, hiilidioksidineutraaleihin pakkauksiin ja tuotteiden luonnollisuusaste vaihtelee 89-100% välillä, poislukien Urban Shield SPF30 -aurinkosuoja, jonka ainesosista 63% on luonnollista alkuperää sekä Enzymatic Powder -kuorintajauhe, jonka luonnollisuusaste on 64%.

/Skin Regimen/ Kasvohoidot White Bloomin Hoitolassa

/skin regimen/ Urban Longevity Facial on kasvohoitokonsepti, joka on kehitetty nykypäivän kiivastahtista elämää viettävälle ihmiselle. Hoidossa käytettävien tuotteiden on kliinisesti todistettu vähentävän stressin vaikutuksia ihoon ja mieleen, ja niillä on saasteilta suojaava vaikutus.

Unisex- henkinen /skin regimen/ -kasvohoito sopii kaikenikäisille ja jokaiselle ihotyypille, sillä hoidon sisältö ja käytettävät tuotteet räätälöidään yksilöllisesti ihon tarpeiden mukaan. Tuotteissa on havumetsäisen raikas tuoksumaailma, joka sopii sekä miehille että naisille. Valittavana on kaksi kasvohoitoa; elvyttävä Urban Longevity Facial sekä puhdistava Urban Detox Facial.

/skin regimen/ -kasvohoito alkaa rentouttavalla tervetulorituaalilla, jossa brändin omalla tuoksusekoituksella sekä kiinalaisesta perinteestä inspiroituneella Qigong-tekniikalla  houkutellaan vartalo ja mieli rentoutumaan ja vastaanottamaan hoito.

Urban Longevity Facial sisältää tehokkaan hedelmähappokuorinnan sekä tasapainottavaa ja lataavaa eteeristen öljyjen sekoitusta.

Hoito on täydellinen valinta stressaantuneelle iholle vastustamaan elämäntavoista johtuvaa nopeutunutta ihon ikääntymistä.

Urban Detox Facial on kasvohoito jokaiselle, joka haluaa puhtaan ja hehkuvan ihon, mutta se sopii erityisesti rasvoittuvalle ja sekaiholle. Sopii myös aikuisiän aknen hoitoon.

Urban Detox-kasvohoidon pääosassa on herkälle iholle sopiva levää, savea, hiiltä ja ginseng-uutetta sisältävä puhdistava peel-off-naamio.

Molemmissa hoidoissa on suuressa osassa erityiset hierontatekniikat, jotka ovat saaneet inspiraationsa Qigong-hieronnasta ja Rolling Roulage-sidekudoshieronnasta. Hoidot räätälöidään jokaiselle asiakkaalle erikseen valitsemalla iholle sen tarpeiden mukaiset tehobuusterit.

[Comfort Zonen] ja /Skin regimen/ filosofia pohjaa ihon hyvinvoinnin lisäksi kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, jossa iho toimii hyvinvoinnin peilinä, kuinka hyvin ihminen ylipäätään voi. Myös ongelmaton iho kaipaa huomiota ja sille räätälöityä hoivaa. Ihon hoito on myös ihon terveyden ylläpitoa.

Tervetuloa!