HYDRAFACIAL

HydraFacial on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään alipaineimulla ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon. Hoito on kivuton ja erittäin hygieeninen. 

Laitteen tehokkaalla alipaineimulla ja hoitonesteillä imetään ihoon kerääntyneet meikkijäämät, ihon eritteet, ilmansaasteet,  lika ja haitalliset mikrobit erilliseen jätesäiliöön, joka on tarkasteltavissa hoidon päätteeksi. Puhdistavaan ja kosteuttavaan perushoitoon saadaan lisätehoja ja voidaan pureutua erilaisiin iho haasteisiin erilaisten hoitopäiden ja ampullien avulla.

HydraFacial- hoidot ovat siitä ainutlaatuisia, että niissä yhdistyvät monen erilaisen hoidon vaikutukset yhdessä hoidossa! Perinteiset hoidot ovat joko ihonpuhdistushoitoja, happohoitoja tai anti-age- hoitoja. HydraFacialissa saat nämä kaikki samassa paketissa!

Hoidon jälkeen iho tuntuu puhtaalta, pehmeältä ja kosteutetulta. Hoito ei satu, ärsytä ihoa eikä aiheuta turvotusta tai voimakasta punoitusta, joten voit palata arkirutiineihisi välittömästi hoidon jälkeen.

Tehoaineet jäävät vaikuttamaan iholle vielä useiden päivien ajan hoidon jälkeen. Hoito saa ihon uusiutumaan ja välittömästi näkyvien vaikutusten lisäksi ihosi on parhaimmillaan 1-2 viikon kuluttua hoidosta.

HydraFacial™-hoidon vaiheet

Hoito alkaa ihon alkupuhdistuksella, joka poistaa lian ja öljyt iholta. Tämän jälkeen tehdään ihohuokosten puhdistus alipaineimun avulla, jonka jälkeen ihoon syötetään kosteuttavia hoitonesteitä ja hoidetaan erilaisilla tehoaineilla, jotka tukevat ihon terveyttä ja kuntoa. Meillä myös Signature-hoito sisältää happokuorinnan, mutta asiakkaan toiveestä jätetään GlySal-happokuorinta pois. Kattavimman hoitokokonaisuuden saat valitsemalla Platinium-hoidon joka sisältää myös turvotusta poistavan ja imunestekiertoa vilkastuttavan lymfahoidon sekä kiinteyttävän tai tulehdusta hillitsevän led-valohoidon Dermalux®LED-laitteella.

Mitkä ovat HydraFacial™ -kasvohoidon hyödyt?

Ihon puhdistaminen: HydraFacial-kasvohoito puhdistaa ihon tehokkaasti ja kivuttomasti. Se poistaa kuolleet ihosolut, jotta iho näyttää terveeltä ja hehkuvalta, sekä imee ylimääräistä talia ja mustapäitä ihohuokosista.

Kosteutus: Hoito kosteuttaa ihoa tehokkaasti, syöttämällä ihoon tehoaineita. Iho näyttää ja tuntuu pehmeältä, joustavalta ja kuulaalta.

Uudistuminen: HydraFacial-kasvohoito uudistaa ihoa tehokkaasti ja antaa sille uuden ja raikkaan ilmeen. Se vähentää juonteita ja ryppyjä sekä parantaa ihon väriä ja sävyä.

Välittömät tulokset: HydraFacial-kasvohoito on miellyttävä ja nopea hoito, jolla voidaan saavuttaa välittömästi näkyviä tuloksia iholle.

Minkälaisille ihotyypeille HydraFacial™ -kasvohoito soveltuu?

HydraFacial-kasvohoito soveltuu usealle ihotyypeille, kuten kuivalle, rasvaiselle, sekaiholle sekä herkälle iholle. Se on loistava hoito  myös ikääntyvälle iholle, joka kaipaa uudistumista ja juonteiden sekä ryppyjen tai värimuutosten hoitoa. HydraFacial-kasvohoito on turvallinen ja tehokas hoito, joka sopii niin nuoremmille kuin vanhemmille asiakkaille.

Kuinka usein HydraFacial™ -kasvohoito tulisi tehdä?

HydraFacial-kasvohoito on tehokas hoito, joka tulisi tehdä säännöllisesti ihon kunnon ylläpitämiseksi. Suositellaan, että hoito tehdään noin kerran kuukaudessa. Hoitosarjan jälkeen iho näyttää ja tuntuu terveeltä ja hehkuvalta. Kosmetologimme osaa neuvoa ihollesi sopivan hoitovälin ja luoda ihosi tarpeille ideaalin hoitosuunnitelman, sekä kotihoitotuotteet.

Onko HydraFacial™ -kasvohoito turvallinen?

HydraFacial-kasvohoito on turvallinen ja tehokas hoito, joka sopii useimmille ihotyypeille. Se on suunniteltu tehokkaasti ja turvallisesti parantamaan ihon kuntoa. Ennen hoitoa tulisi tutustua mahdollisiin esteisiin hoidon toteuttamiselle.

HydraFacial-kasvohoidon esteitä ovat mm. raskaus, imetys, autoimmuunisairaudet(kuten Lupus, Scleroderma, HIV) Vuoden sisällä syöty Isotreinoiini-kuuri (kuten Roaccutan, Isotretinoin Ratiopharm, Isotretinoin Actavis, Isotretinoin Alternovaja Isotretinoin Orifarm) ja Herpes. Lisäksi jos olet käynyt ottamassa täyteaineita tai Botoxia kahden viikon sisällä ennen hoitoon tuloa, tulee sinun konsultoida kosmetologejamme.

Voiko HydraFacial™ -kasvohoito aiheuttaa sivuvaikutuksia?

HydraFacial-kasvohoito on turvallinen hoito, joka ei yleensä aiheuta sivuvaikutuksia. Joissain tapauksissa iho saattaa punoittaa tai ärsyyntyä hetkellisesti hoidon jälkeen, mutta se on normaalia ja katoaa nopeasti.

Jos olet tulossa ensimmäistä kertaa HydraFacial™-hoitoon, voit vapaasti konsultoida hoidon mahdollisista esteistä kosmetologejamme. Ota yhteyttä, niin kerromme hoidosta lisää. 

Muokkaa Hydrafacial-hoito juuri sinulle sopivaksi.

Hoitoa voidaan räätälöidä sinun tavotteisiisi sopivaksi, valitsemalla seuraavista tehokkaista lisähoidoista toiveidesi mukainen.

Hydrafacial™ - Hoito decollete

Jos sinulla on pigmenttihäiriöitä, juonteita, epäpuhtauksia tai kuivuutta myös kaulan ja decolteen alueilla, suosittelemme, että otat lisäpalveluna myös tämän ihoalueen hoidon. Käytämme samoja tehokkaita hoitonesteitä kuin kasvojen alueelle, mutta hoito ulottuu decolteelle asti.

Lymfaterapia

Koneellisella lymfalla poistetaan kuona-aineita ja saadaan kasvoilta turvotusta vähennettyä. Ihon väri paranee ja ihosta tulee hetkessä kuulaampi ja terveemmän näköinen. Sopii hyvin myös ennen tai jälkeen iho-operaatioiden kanssa, jolloin iho paranee nopeammin.

Hydrafacial Perk Eye – Silmänympärysalueen hoito

Perk-lisähoito hyödyntää patentoitua roller-flex – teknologiaa, jonka avulla silmänympärysalueen iholta imetään pois lika, rasva ja kuollut ihosolukko. Hoito kirkastaa ja raikastaa, vähentää turvotusta ja tummuutta. Samalla se myös kiinteyttää ja kosteuttaa tehokkaasti herkkää silmänympärysalueen ihoa. Hoidon päätteeksi saat kotiin mukaan hoitoseerumin, jolla tehostat hoidon vaikutusta 30 päivää.

Hydrafacial Perk Lip – Suun ympärys-, ja huulialueen hoito

Perk-lisähoito hyödyntää patentoitua roller-flex – teknologiaa, jonka avulla huultenympärysiholta imetään pois lika, rasva ja kuollut ihosolukko. Hoito vähentää huultenympärysihon juonteita, kosteuttaa huuliasi ja antaa huulille täyteläisyyttä. Hoidon päätteeksi saat kotiin mukaan hoitoseerumin, jolla tehostat hoidon vaikutusta 30 päivää.


Täydennä HydraFacial-hoitoasi lisäämällä siihen HydraFacial Perk Lip -hoito huulien ihon hoitoon ja HydraFacial Perk Eye -hoito silmänympärysalueen ihon hoitoon joita ei HydraFacial-hoidoissa normaalisti hoideta. Nämä virkistävät hoidot puhdistavat hellästi ja kosteuttavat kasvojesi herkimpiä ihoalueita.

Perk Eye

VIRKISTÄ SILMÄNYMPÄRYSALUEEN IHOASI HYDRAFACIAL PERK EYE REPLENISHING SERUMIN AVULLA

Ensimmäiset ikääntymisen merkit näkyvät silmänympärysalueen iholla missä iho on äärimmäisen herkkää ja taipuvaista ohenemiseen, ryppyihin ja juonteisiin. Silmien alueella näkyvät myös stressin merkit, unen puute ja puutteellinen ruokavalio.

HydraFacial Perk Eye -hoito kirkastaa ja raikastaa silmänympärysalueen ihoa tärkeimpinä vaikuttavina aineinaan esimerkiksi hevoskastanjauute ja arnikinkukan uute – tehden herkän silmänympärysalueen ihon kiinteäksi, täyteläiseksi ja kosteutetuksi.

Perk Lip

ANNA HIUKAN RAKKAUTTA HUULILLESI HYDRAFACIAL PERK LIP REVITALIZING SERUMIN AVULLA

Huuliesi iho on kehosi ohuimpia ihoalueita joten tämä alue on erityisen herkkä vaurioille ja kuivuudelle.

HydraFacial Perk Lip -hoito ravitsee huuliasi vaikuttavina aineinaan muun muassa piparminttuöljy ja pioniuute jotka tekevät huulistasi raikkaat, kosteutetut ja kevyesti täyteläisemmät.

HYDRAFACIAL PERK HYÖDYT

  • Täydentää HydraFacial-hoidon hoitamaan myös huulien ja silmänympärysalueen ihoa
  • Yhdistää hoitolahoidon 30 päivää kestävään kotihoitoon tehostaen hoitoa
  • Hyödyntää patentoitua roller-flex -teknologiaa jonka avulla ihoalueilta imetään pois lika, rasva ja kuollut ihosolukko
  • HydraFacial Perk Lip kuorii, kosteuttaa ja täyteläistää huuliasi
  • HydraFacial Perk Eye kosteuttaa ja kirkastaa silmänympärysalueen ihoasi saaden sen näyttämään freesimmältä ja uudistuneelta