HYDRAFACIAL - Tehokas kasvohoito

HydraFacial on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään alipaineimulla ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon. Hoito on kivuton ja erittäin hygieeninen. 

Laitteen tehokkaalla alipaineimulla ja hoitonesteillä imetään ihoon kerääntyneet meikkijäämät, ihon eritteet, ilmansaasteet,  lika ja haitalliset mikrobit erilliseen jätesäiliöön, joka on tarkasteltavissa hoidon päätteeksi. Puhdistavaan ja kosteuttavaan perushoitoon saadaan lisätehoja ja voidaan pureutua erilaisiin iho haasteisiin erilaisten hoitopäiden ja ampullien avulla.

HydraFacial- hoidot ovat siitä ainutlaatuisia, että niissä yhdistyvät monen erilaisen hoidon vaikutukset yhdessä hoidossa! Perinteiset hoidot ovat joko ihonpuhdistushoitoja, happohoitoja tai anti-age- hoitoja. HydraFacialissa saat nämä kaikki samassa paketissa!

Hoidon jälkeen iho tuntuu puhtaalta, pehmeältä ja kosteutetulta. Hoito ei satu, ärsytä ihoa eikä aiheuta turvotusta tai voimakasta punoitusta, joten voit palata arkirutiineihisi välittömästi hoidon jälkeen.

Tehoaineet jäävät vaikuttamaan iholle vielä useiden päivien ajan hoidon jälkeen. Hoito saa ihon uusiutumaan ja välittömästi näkyvien vaikutusten lisäksi ihosi on parhaimmillaan 1-2 viikon kuluttua hoidosta.

HydraFacial™-hoidon vaiheet

Hoito alkaa ihon alkupuhdistuksella, joka poistaa lian ja öljyt iholta. Tämän jälkeen tehdään ihohuokosten puhdistus alipaineimun avulla, jonka jälkeen ihoon syötetään kosteuttavia hoitonesteitä ja hoidetaan erilaisilla tehoaineilla, jotka tukevat ihon terveyttä ja kuntoa. Meillä myös Signature-hoito sisältää happokuorinnan, mutta asiakkaan toiveestä jätetään GlySal-happokuorinta pois. Kattavimman hoitokokonaisuuden saat valitsemalla Platinium-hoidon joka sisältää myös turvotusta poistavan ja imunestekiertoa vilkastuttavan lymfahoidon sekä kiinteyttävän tai tulehdusta hillitsevän led-valohoidon Dermalux®LED-laitteella.

Mitkä ovat HydraFacial™ -kasvohoidon hyödyt?

Ihon puhdistaminen: HydraFacial-kasvohoito puhdistaa ihon tehokkaasti ja kivuttomasti. Se poistaa kuolleet ihosolut, jotta iho näyttää terveeltä ja hehkuvalta, sekä imee ylimääräistä talia ja mustapäitä ihohuokosista.

Kosteutus: Hoito kosteuttaa ihoa tehokkaasti, syöttämällä ihoon tehoaineita. Iho näyttää ja tuntuu pehmeältä, joustavalta ja kuulaalta.

Uudistuminen: HydraFacial-kasvohoito uudistaa ihoa tehokkaasti ja antaa sille uuden ja raikkaan ilmeen. Se vähentää juonteita ja ryppyjä sekä parantaa ihon väriä ja sävyä.

Välittömät tulokset: HydraFacial-kasvohoito on miellyttävä ja nopea hoito, jolla voidaan saavuttaa välittömästi näkyviä tuloksia iholle.

Minkälaisille ihotyypeille HydraFacial™ -kasvohoito soveltuu?

HydraFacial-kasvohoito soveltuu usealle ihotyypeille, kuten kuivalle, rasvaiselle, sekaiholle sekä herkälle iholle. Se on loistava hoito  myös ikääntyvälle iholle, joka kaipaa uudistumista ja juonteiden sekä ryppyjen tai värimuutosten hoitoa. HydraFacial-kasvohoito on turvallinen ja tehokas hoito, joka sopii niin nuoremmille kuin vanhemmille asiakkaille.

Kuinka usein HydraFacial™ -kasvohoito tulisi tehdä?

HydraFacial-kasvohoito on tehokas hoito, joka tulisi tehdä säännöllisesti ihon kunnon ylläpitämiseksi. Suositellaan, että hoito tehdään noin kerran kuukaudessa. Hoitosarjan jälkeen iho näyttää ja tuntuu terveeltä ja hehkuvalta. Kosmetologimme osaa neuvoa ihollesi sopivan hoitovälin ja luoda ihosi tarpeille ideaalin hoitosuunnitelman, sekä kotihoitotuotteet.

Onko HydraFacial™ -kasvohoito turvallinen?

HydraFacial-kasvohoito on turvallinen ja tehokas hoito, joka sopii useimmille ihotyypeille. Se on suunniteltu tehokkaasti ja turvallisesti parantamaan ihon kuntoa. Ennen hoitoa tulisi tutustua mahdollisiin esteisiin hoidon toteuttamiselle.

HydraFacial-kasvohoidon esteitä ovat mm. raskaus, imetys, autoimmuunisairaudet(kuten Lupus, Scleroderma, HIV) Vuoden sisällä syöty Isotreinoiini-kuuri (kuten Roaccutan, Isotretinoin Ratiopharm, Isotretinoin Actavis, Isotretinoin Alternovaja Isotretinoin Orifarm) ja Herpes. Lisäksi jos olet käynyt ottamassa täyteaineita tai Botoxia kahden viikon sisällä ennen hoitoon tuloa, tulee sinun konsultoida kosmetologejamme.

Voiko HydraFacial™ -kasvohoito aiheuttaa sivuvaikutuksia?

HydraFacial-kasvohoito on turvallinen hoito, joka ei yleensä aiheuta sivuvaikutuksia. Joissain tapauksissa iho saattaa punoittaa tai ärsyyntyä hetkellisesti hoidon jälkeen, mutta se on normaalia ja katoaa nopeasti.

Jos olet tulossa ensimmäistä kertaa HydraFacial™-hoitoon, voit vapaasti konsultoida hoidon mahdollisista esteistä kosmetologejamme. Ota yhteyttä, niin kerromme hoidosta lisää. 

Muokkaa Hydrafacial-hoito juuri sinulle sopivaksi.

Hoitoa voidaan räätälöidä sinun tavotteisiisi sopivaksi, valitsemalla seuraavista tehokkaista lisähoidoista toiveidesi mukainen.

Hydrafacial™ - Hoito decollete

Jos sinulla on pigmenttihäiriöitä, juonteita, epäpuhtauksia tai kuivuutta myös kaulan ja decolteen alueilla, suosittelemme, että otat lisäpalveluna myös tämän ihoalueen hoidon. Käytämme samoja tehokkaita hoitonesteitä kuin kasvojen alueelle, mutta hoito ulottuu decolteelle asti.

Lymfaterapia

Koneellisella lymfalla poistetaan kuona-aineita ja saadaan kasvoilta turvotusta vähennettyä. Ihon väri paranee ja ihosta tulee hetkessä kuulaampi ja terveemmän näköinen. Sopii hyvin myös ennen tai jälkeen iho-operaatioiden kanssa, jolloin iho paranee nopeammin.