OxyGeneo® - Kasvohoito, jota ihosi janoaa

3-in-1 SUPER FACIAL

GeneO+ on tehokas kasvohoito, jolla saavutetaan nuorekkaampi, raikkaampi ja luonnollisen kaunis iho.

Oxygeneossa on kolme ominaisuutta: kuorinta, hapetus ja vaikuttavien aineiden imeytys. Hoidossa käytettävä OxyPod kapseloi aktiiviset ainesosat kuivatussa ja pysähtyneessä tilassa ja aktivoi ne vasta kun ne reagoivat iholle levitetyn primer-geelin kanssa. Hoidon lopuksi iholle imeytetään tehokas seerumi, jonka sisältämät aktiiviaineet tukevat ja ylläpitävät hoidon tuloksia. Oxygeneo-hoito tehdään aina ihotyypin mukaisilla hoitotuotteilla.

OxyGeneo hakee inspiraationsa luonnon kuumista lähteistä, joiden tiedetään edesauttavan ihon hapettumista. Jäljittelemällä tätä ilmiötä OxyGeneo hyödyntää kehon luonnollisia mekanismeja ja tarjoaa iholle samanaikaisesti kolme tehokasta käsittelyä yhdellä hoitokerralla.

Valittavana on kolme hoitovaihtoehtoa eri ihotyypeille: kirkastava ja uudistava ILLUMINATE sekä ravitseva ja ihon nuorekkuutta lisäävä REVIVE, sekä uutuus GLAM, joka kiinteyttää ja kosteuttaa tehokkaasti aikuista ihoa.

OxyGeneo-hoito sopii kasvoille, kaulalle, dekolteelle ja käsille. Hoito voidaan tehdä osana täydellistä kasvohoitoa tai itsenäisenä pikahoitona, jolla on välittömät vaikutukset.

OxyGeneO+™ -hoidossa hoitoaineet valitaan asiakkaan toiveen sekä ihotyypin mukaan.

GENEO REVIEVE -kasvohoito on tarkoitettu ikääntymismuutosten hoitoon. Hoito tasoittaa hienoja juonteita ja lisää ihon nuorekkuutta. Hoidossa käytettävä primer-geeli sisältää mm. tehokasta retinolia sekä kofeiinihappoa. Lopuksi imeytettävä tehoseerumi sisältää mm. peptidiyhdisteen sekä öljyjen ja uutteiden yhdisteen.

GENEO ILLUMINATE -kasvohoito kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä sekä pigmentiä sekä edistää ihon uusiutumista. Hoitoa suositellaan tasoittamaan ihon epätasaista väriä sekä kirkastusta kaipaavalle iholle. Hoidossa käytettävä primer-geeli sisältää mm. kojic-happoa sekä sekä stabiloitua C-vitaminia. Imeytettävä tehoseerumi sisältää mm.aminohappoja, puunkuoriuutetta sekä öljyjen ja uutteiden yhdistettä.

GENEO GLAM -kasvohoito kiinteyttävä ja kosteuttava ylellinen hoitokokonaisuus aikuiselle iholle. Ylelliset kultahiput, peptidiyhdisteet ja silkkiaminohapot lisäävät ihon elastisuutta ja pitävät yllä kollageenipitoisuutta. Seerumin sisältämät hyaluronihappo sekä ruusunmarja- ja marulaöljyt kosteuttavat sekä häivyttävät ikääntymisen merkkejä.

 

Radiotaajuushoitoja (RF) on käytetty turvallisesti ja tehokkaasti lääketieteellisissä laitteissa jo pitkään, ja viimeisen vuosikymmenen aikana RF:stä on tullut yksi esteettisen lääketieteen avainteknologioista. Esteettisessä lääketieteessä RF-teknologiaa on käytetty tuloksellisesti mm. ihon kiinteyttämiseen ja ryppyjen hoitoon.

TriPollar® RF on turvallinen ja miellyttävä hoito, joka parantaa ihon syvempiä kerroksia. RF-virta lämmittää ihokudosta sisältäpäin ja samalla suojaa ihon pintakerrosta. Ihon tehokas lämmittäminen saa aikaan näkyviä tuloksia.

Radiofrekvenssi eli radiotaajuushoito on turvallinen ja kivuton hoitomuoto. Hoitoa suositellaan veltostuneen ihon tehokiinteytykseen ja kasvonpiirteiden ryhdistämiseen.

Tripollar™ -käsittely nostaa kudoksen lämpötilaa noin +41 asteeseen, jonka lämpövaikutuksen asiakas tuntee yleensä miellyttävänä ja rentouttavana eikä kipua esiinny. Jo yhdellä hoitokerralla saadaan tuloksia, mutta parhaiden tulosten saavuttamiseksi suositellaan sarjahoitoa. Hoidon välittömänä vaikutuksena kollageenisäikeet supistuvat ja iho napakoituu. Sarjahoidoilla saadaan fibroblast -solujen toiminta aktivoitumaan, jolloin kollageenin muodostus lisääntyy ja iho kiinteytyy. Hoito parantaa myös ihon pintaverenkiertoa sekä aineenvaihduntaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Välittömät tulokset: Kollageenisäikeet supistuvat ja iho kiinteytyy jo yhden hoitokerran jälkeen

Pitkän aikavälin tulokset: Solujen aineenvaihdunta paranee, kollageeni vahvistuu, ja iho näyttää ja tuntuu selvästi kiinteämmältä.